TV szerverek - Diazol Hosting

TV szerver

TV szerver szolgáltatás

TV szervereinket elsősorban azoknak ajánljuk akik fontosnak tartják adásuk folyamatos stabil elérhetőségét a nap 24 órájában.
A Videó AutoDJ segítségével a TV adásod akkor is elérhető marad amikor nincs élő műsor.

 • Akár több ezer nézői slot
 • MSCP Pro+ 2.0 rendszer
 • HTTP (webm), HLS (m3u8) és RTMP adás
 • h264, vp8 és vp9 videó codec, a legjobb képminőség érdekében
 • Bármilyen felbontás, de akár 4K minőség is!
 • Videó AutoDJ kiegészítővel folyamatos és időzíthető adás.
 • Magyar nyelvű vezérlőfelület
 • Okostelefonokon, táblagépeken stb. működő adás.
 • Részletes statisztika.

Diazol Hosting Watermarkt teszt

Manapság egy több lehetőség van az információ átadására, ezért mi sem szeretnénk lemaradni így létrehoztuk a TV szerver szolgáltatásunkat.
TV szervereink és internet hálózatunk képes nagy nézettségű szolgáltatások nyújtására, akár kereskedelmi vagy magán célt kiszolgálni.
TV szerver szolgáltatásunkat kifejezeten ajánljuk: klubok, szórakozóhelyek, internet rádiók, konferenciák, sportesemények, kereskedelmi vagy helyi/regionális TV-k, videojátékosok vagy bloggerek, egyedi internetes TV csatorna, oktatás és távoktatás, közösségi csoportok részére.

Egyedi fejlesztésű TV szerver felületet használunk (MSCP PRO+ 2.0 (Media Server Control Panel Pro+)) folyamatos támogatottságal és frissítéssel

Kiemelnénk azt is, hogy gondoltunk azokra is akik esetleg színtévesztők hiszen az európai férfiak 8%-a, míg a nők 0,4-0,5%-a "vörös-zöld" színtévesztő, tehát ügyfeleink 7.5%-a szembesült ezzel a problémával a vezérlőpanel használata közben.
Ezt a dolgot több ügyfelünk visszajelzése alapján figyelembe vettük és mostantól beállítható egy színtévesztő mód is a panelen.
. Ennek a beállítása után a vezérlőoldalon már a színtévesztők számára is azonnal feltűnnek a hibaüzenetek valamint a többi visszajelzés, amivel elkerülhetők a felesleges bosszankodások.
Mivel a színtévesztők sem egyformák ezért ez a beállítás további apróbb optimalizálásokon fog átesni ügyfeleink visszajelzései alapján.

Szolgáltatásainkat nem csak a hazai élvonalban üzemeltetjük, hanem gondoltunk a külföldi célközösségre is. Admin felületünk több nyelvre is lefordításra került.

 • 5 féle nyelvi támogatotság (angol, német, francia, olasz, magyar), melyek bővítése folyamatos.
 • Mobilra is optimalizált vezérlőfelület.
 • Időzóna választási lehetőség. A szerver földrajzi helyétől függetlenül a tévéd a saját időzónádban futhat.

Gyakran feltett kérdések

Sokszor jött ez a megkeresés hozzánk így itt is válaszolunk rá.
Nem, mivel ez a szolgáltatásunk nem ezt a célt szolgálja hanem azt, hogy megmutassátok a világnak akár élőben akár felvételről, mi is történt veletek vagy akár a nagyvilágban.
A YouTube szintén egy médiaforrás viszont nem időzíthető. Ezenkívül tapasztalataink szerint indok nélkül vagy nem valós indokkal bármikor leállíthatják az élő adásodat. Ezzel ellentétben a mi rendszerünkön teljhatalmad van. Az adás csak akkor áll le ha Te állítod le.

Beépített webes FTP felületünkön a legegyszerűbb. Emellett külön FTP klienset (pl. Total Commandert) is használhatsz. Természetesen mindig van valami megkötés, de TV szerver csomagjaink nagy tárhellyel rendelkeznek.

E-mailben tájékoztatunk és elküldjük a hozzáférési adatokat, amiben részletesen leírunk számodra mindent és elindítjuk a szolgáltatásodat.
Ha kell élőszóban vagy vizuálisan is segítünk a szervered használatában.

Elsősorban mikrofonra és kamerára illetve egy élő adás lebonyolító szoftverre lesz szükséged.
Élő adás lebonyolító programok közül rengeteg létezik van amelyik ingyenes (OBS studio) van amelyik fizetős (Xsplit, Darim)
Természetesen szaktudásunkat igyekszünk napi szinten tartani de előfordulhat, hogy egyes adáslebonyolító eszközökhöz mi sem értünk.

Az OnlineStream.hu oldalra automatikusan kitesszük a TV-det amennyiben igényled.