Barion Pixel
Rendelj most, és kapj 10% kedvezményt a következő kóddal: DIAZOL
  • Days,
  • Hours,
  • Minutes,
  • Seconds
Browse our Products/Services

Egyedi szerver

Haladó rádiószerver csomagok 192Kbit/s

Haladó és már professzionális rádiószerver csomagok AutoDJ-vel és nagyméretű tárhellyel. - Az árak 192 kbit/s esetén értendők, az adás formátuma tetszőleges. Minden esetben garantált a maximális hallgatószám, tehát akár folyamatosan maximális hallgatottsággal is üzemeltethető a rádió. - NINCS hűségidő és egyéb kötöttség. A szolgáltatás bővítése vagy módosítása bármikor megoldható!

Kezdő rádiószerver csomagok 160Kbit/s

Komplett rádiószerver csomagok AutoDJ-vel és nagyméretű tárhellyel. - Az árak 160 kbit/s esetén értendők, az adás formátuma tetszőleges. Minden esetben garantált a maximális hallgatószám, tehát akár folyamatosan maximális hallgatottsággal is üzemeltethető a rádió. - NINCS hűségidő és egyéb kötöttség. A szolgáltatás bővítése vagy módosítása bármikor megoldható!

Alap rádiószerverek 192Kbit/s

Rádió szerver csomagok AutoDJ és nagyméretű tárhely nélkül. - Az árak 192 kbit/s esetén értendők, az adás formátuma tetszőleges. Minden esetben garantált a maximális hallgatószám, tehát akár folyamatosan maximális hallgatottsággal is üzemeltethető a rádió. - NINCS hűségidő és egyéb kötöttség. A szolgáltatás bővítése vagy módosítása bármikor megoldható!

Komplett videószerver csomagok

Komplett videószerver csomagok Video AutoDJ-vel és nagyméretű tárhellyel. - TV szerver szolgáltatásunkat kifejezeten ajánljuk: klubok, szórakozóhelyek, internet rádiók, konferenciák, sportesemények, kereskedelmi vagy helyi/regionális TV-k, videojátékosok vagy bloggerek, egyedi internetes TV csatorna, oktatás és távoktatás, közösségi csoportok részére.

Webtárhely

SSD alapú minőségi webtárhely szolgáltatás a profiknak, nemzetközi szintű hálózaton, Ingyenes SSL tanúsítvánnyal!

Chat

Rádió szerverhez rádió chat oldal is szükséges ha kapcsolatba akarsz kerülni a hallgatóiddal. Mindezt biztosítjuk biztonságos környezetben stabil háttérrel.

Rádiószerver kiegészítők

Komplett csomagjainkhoz választható extra szolgáltatások

Powered by WHMCompleteSolution