Kihagyhatatlan Black Week akció rádiószerverekre! Használd a DIAZOL18 kuponkódot!

Rádiószervert rendelnél kiváló áron? Itt a legjobb alkalom!  November 16-tól november 23 éjfélig 20% kedvezménnyel rendelhetsz rádiószervert nálunk!  A kedvezmény folyamatosan érvényes, az előfizetés lemondásáig! Miért válassz minket? ✔ Magyarországon az egyik legjobb minőségű ... Davamını oxu »

15th Nov 2018
Playlist opcióval bővültünk !

Sziasztok! Rádiószerver vezérlő rendszerünk több komoly és hiánypótló újdonsággal bővült!Az egyik leglátványosabb újítás az AutoDJ-khez tartozó lejátszási lista szerkesztő. Most már saját magad is összeállíthatod az AutoDJ adását! A rendszer most már arra is alkalmas, hogy több előre megszerkesztett lejátszási ... Davamını oxu »

2nd Nov 2018
Adatvédelmi irányelvek megváltoztak !

Tisztelt ügyfeleink!

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak kérjük további információkat a Támogatás--> Letöltések menüpontban találhatóak.

 

Köszönjük megértéseteket.

 

Tisztelettel Diazol Hosting

24th May 2018
Fejlesztések

Sziasztok! Mint ahogy ígértük folyamatosan folynak a fejlesztések és tesztelések a rádió/TV vezérlő hosting panelünk legújabb verzióján. Sokan hiányolták azt, hogy a rádióhallgatók térképen legyenek megjelenítve.Ezért most egy újabb és látványosabb funkciót aktiváltunk. Mostantól az eddigi statisztikák és ... Davamını oxu »

18th Mar 2018
Rádió és Tv szerver akció

Akció! akár 2 hónap ingyen! Rendeld meg rádiószervered 6 hónapra vagy 1 évre és mi megajándékozunk 1 illetve 2 hónappal! Példaként vegyünk egy Diazol 2 rádió szervert, ami havonta 3.000Ft /hónap megrendelésnél válaszd ki az egy éves periodust és 2 hónapot el engedünk az árból.  36.000 Ft helyett 1 évre a rádió ... Davamını oxu »

7th Mar 2018

Powered by WHMCompleteSolution