Barion Pixel
Rendelj most, és kapj 10% kedvezményt a következő kóddal: DIAZOL
  • Días,
  • Horas,
  • Minutos,
  • Segundos

Komplett videószerver csomagok

Ha videó streamben gondolkodsz!

Komplett videószerver csomagok Video AutoDJ-vel és nagyméretű tárhellyel. - TV szerver szolgáltatásunkat kifejezeten ajánljuk: klubok, szórakozóhelyek, internet rádiók, konferenciák, sportesemények, kereskedelmi vagy helyi/regionális TV-k, videojátékosok vagy bloggerek, egyedi internetes TV csatorna, oktatás és távoktatás, közösségi csoportok részére.

Desde
3125.00 Ft /mes
Válassz csomagot
Ha videó streamben gondolkodsz!

Alap rádiószerverek 192Kbit/s

Ha csak szerver kell!

Rádió szerver csomagok AutoDJ és nagyméretű tárhely nélkül. - Az árak 192 kbit/s esetén értendők, az adás formátuma tetszőleges. Minden esetben garantált a maximális hallgatószám, tehát akár folyamatosan maximális hallgatottsággal is üzemeltethető a rádió. - NINCS hűségidő és egyéb kötöttség. A szolgáltatás bővítése vagy módosítása bármikor megoldható!

Desde
833.33 Ft /mes
Válassz csomagot
Ha csak szerver kell!

Webtárhely

Ingyenes SSL!

SSD alapú minőségi webtárhely szolgáltatás a profiknak, nemzetközi szintű hálózaton, Ingyenes SSL tanúsítvánnyal!

Desde
312.50 Ft /mes
Válassz csomagot
Ingyenes SSL!

Haladó rádiószerver csomagok 192Kbit/s

Nagy autodj tárhely!

Haladó és már professzionális rádiószerver csomagok AutoDJ-vel és nagyméretű tárhellyel. - Az árak 192 kbit/s esetén értendők, az adás formátuma tetszőleges. Minden esetben garantált a maximális hallgatószám, tehát akár folyamatosan maximális hallgatottsággal is üzemeltethető a rádió. - NINCS hűségidő és egyéb kötöttség. A szolgáltatás bővítése vagy módosítása bármikor megoldható!

Desde
2083.33 Ft /mes
Válassz csomagot
Nagy autodj tárhely!
Miért válassz minket?
Túlbiztosított szolgáltatás

Nagy hibatűrőképesség, tehát az adás csak akkor áll le ha Te állítod le.

Gyors, stabil és nemzetközi szerverek

Minőségi szerverek egyenlő minőségi szolgáltatás legyen akár Rádió TV vagy Webtárhely

Rugalmas ügyfélszolgálat

Támogatói felület, tudásbázis és segítőkész ügyfélszolgálat.

Folyamatos felügyelet

Szervereinket túlméreteztük és folyamatosan monitorozzuk így több mint biztos, hogy a megrendelt szolgáltatás a legoptimálisabb körülmények között fog futni.

Egyedi elképzelések

Erre se mondunk nemet hiszen az ügyfelek igényei az elsők. Ők szabják a trendeket az ö elképzeléseik formálják a szolgáltatásainkat.

Ingyenes szolgáltatások

Próbáld ki egyes szolgáltatásainkat ingyen, így nem árulunk számodra zsákbamacskát. Ha megtetszett, segítünk kiválasztani illetve megalkotni álmaid szolgáltatását legyen az rádió- vagy TV szerver.

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?
Éppen szolgáltatót váltasz??
Csapatunk mindent megtesz, hogy adataid, rendszeredet zökkenőmentesen, az igényeknek megfelelően legyen áthelyezve a saját rendszerünkre. Legyen az Rádiószerver, TV szerver, akár Webtárhely biztos lehetsz abban, hogy csapatunk mindent az igényeidhez alkalmazkodva tesz meg. Folyamatos támogatási felület Tudásbázis áll rendelkezésre ügyfeleinknek. Ha még nem döntöttél kérelek, keress fell minket és segítünk a döntésben.

Írj nekünk

Powered by WHMCompleteSolution